GRENSVERLEGGENDE IT  |  DIGITAAL VERSNELLEN  |  ANALYTICS & AI

START MET GEAVANCEERDE REALTIME INZICHTEN

Gebruik slimme technologieen om nog meer waarde uit uw data te halen

Analyseer realtime uw processen en gebruik Analytics en AI voor slimme besluiten

U heeft de basis van uw data management goed op orde. Alle medewerkers hebben toegang tot de juiste dashboards en inzichten. Deze worden actief gebruikt in uw meetings en besluitvorming.

Maar er valt nog meer te halen uit data. Want vaak kijken we met dashboards terug naar het verleden, om zaken te verklaren of simpelweg te rapporteren. Maar hoe mooi zou het zijn als data wordt gebruikt om onderhoud aan uw assets te voorspellen? Of aangeeft welke sales opportunities de meeste kans van slagen hebben?

Daarvoor heeft u nieuwe oplossingen nodig, zoals Artificial Intelligence en Advanced Analytics. Gebruik van Analytics en AI kunnen veel voordelen voor uw bedrijf bieden en de mogelijkheden zijn enorm. Maar dit moet wel goed georganiseerd worden want de toepassingen zijn volop in ontwikkeling.

Analytics en AI moeten op het juiste moment geactiveerd worden, inclusief de juiste mensen, juiste proces en middelen.

Direct Contact?

Jeroen Breugelmans
Directeur Fortezza
+31 70 3277281
Mijn agenda staat online:

Uw DataHub geoptimaliseerd voor realtime data & AI

We hebben helaas te vaak gezien dat bedrijven beginnen met het bouwen aan een big data platform, data lakes of IoT oplossingen zonder daar een duidelijk doel en business case bij te formuleren.

Met Analytics en AI stellen we samen de hypotheses en doelstellingen op zodat het duidelijk is wanneer dit traject een succes is. Door de scope klein te houden en de focus te leggen op een onderdeeel van het proces, kunnen we snel de eerste stappen maken.

De technische inrichting van uw Data Hub, volledig geconfigureeerd om zowel batch jobs en realtime data te combineren, brengt nieuwe analytics mogelijkheden naar uw eindgebruikers.

In deze scale out fase gaat uw gehele bedrijf aan de slag met de nieuwe applicaties en mogelijkheden. Feedback vanuit de organisatie word direct geintegreerd met de verdere ontwikkeling van de Data hub en de datasets die daarin zijn vastgelegd.

Hoe halen we het maximale uit uw data?

Met de Data Hub heeft u zogenaamde Descriptive Statistics tot uw beschikking. Wij breiden deze uit met Predictive Statistics en Machine Learning. Met slimme technologieen kunt u niet alleen antwoord krijgen over wat er is gebeurd, maar ook wat er waarschijnlijk gaat gebeuren en wanneer. Door patronen en trends te identificeren worden potentiele uitkomsten berekend over al deze complexe interacties. Onze oplossing bestaat uit drie onderdelen waarmee u kunt starten.

Maar waar kunt u deze slimme technologie nu voor inzetten? We hebben er een aantal voor u op een rij gezet:

PREDICTIVE ANALYTICS

Alles is te voorspellen, als de benodigde databronnen beschikbaar zijn in de juiste vorm. Predictive analytics kan worden ingezet voor onder andere:

  • Predictive maintenance
  • Churn voorspelling
  • Sales Intelligence

STREAMING ANALYTICS

Door data uit sensoren realtime te analyseren, kunnen slimme technologieen zoals algoritmes automatisch beslissingen maken voor productie optimalisatie en continuiteit.

  • Realtime sensor data analyseren
  • Sensor data samen met ERP data
  • Forecast algoritmes slimmer maken

DATA MINING

Zie visueel hoe uw transacties daadwerkelijk door uw applicaties lopen en identificeer bottlenecks en inefficienties.

  • Manufacturing & Warehousing
  • Finance & control
  • Logistiek & distributie

Meer Digitaal versnellen met slimme technologieen

Analytics & AI

Haal meer waarde uit uw DataHub & PowerBI door de koppeling van slimme technologieen zoals Machine Learning en streaming analytics.

Technologie Adoptie

Zet uw medewerkers in hun kracht binnen een continue innoverende cultuur waar veranderingen snel worden doorgevoerd.

Business Apps & Integraties

Innoveer met slimme technologieen en oplossingen, zoals low code apps, enterprise applications en op maat gemaakte integraties voor uw organisatie.

Data gedreven sales - Sales Forecast op orde met data
BLOG

Hoe krijg ik mijn sales forecast op orde met de juiste data?

Uit onderzoek blijkt daarnaast dat slechts 40% van de kansen in CRM-systemen daadwerkelijk binnengehaald worden. En zelfs de kansen die behaald worden wijken significant af van de voorspelde waarde. Download ons ebook om te zien hoe u uw sales forecast snel kan verbeteren.

De werkwijze van Fortezza

Inspiratie

In deze fase wordt de missie en visie van de organisatie vastgesteld en vertaald naar de digitale wereld en programma doelstellingen. Het transformatie team van de organisatie wordt georganiseerd en krijgt inzicht in wat digitalisering voor de eigen processen en business kan betekenen.

Navigatie

In de navigatie fase is een organisatie en procesanalyse uitgevoerd om te bepalen welke business & IT projecten uitgevoerd gaan worden om de programmadoelstellingen te realiseren. Daarnaast wordt besloten welke verandering op de organisatie domeinen noodzakelijk is.

Implementatie

Het programma bevat meerdere projecten. Een project wordt op een “Scrum” wijze uitgevoerd. Scrum deelt een project op in een aantal “Sprints”. Elke sprint levert een bruikbaar product of functie op. Dit zorgt ervoor dat een verandering zo snel mogelijk geïmplementeerd en gebruikt wordt door de organisatie. De opgedane ervaringen worden als feedback meegenomen in de volgende sprint.

Adoptie

Als een project is afgerond loopt de adoptie, die begonnen is tijdens de implementatie, door. In deze fase ligt de nadruk op het analyseren van het goed gebruiken van de oplossing en het coachen van de organisatie en medewerkers in het “anders werken” en “oude gewoontes loslaten”.

INSPIRERENDE KLANTVERHALEN

Vemedia Showcase
Florensis Showcase