DAAROM FORTEZZA!

Wij geloven dat de mens centraal moet staan om échte verandering binnen uw organisatie te realiseren. Door sámen de verbinding te maken over de gehele waardeketen, van klant tot leverancier, medewerkers en onze specialisten, kunnen we onze missie realiseren:

Mensen succesvol maken in de digitale transformatie

VERBINDEN

Wij verbinden vanuit ons team met klanten, partners en medewerkers. Zodat u als klant natuurlijk onze volledige aandacht krijgt.

INTEGRAAL

We leven in een tijd dat losse initiatieven steeds minder meerwaarde hebben. Mensen succesvol maken is een integrale visie en projectmatige aanpak: dát maakt het verschil.

OPTIMAAL

Natuurlijk streven we naar de hoogste kwaliteit van onze oplossingen, maar zorgen ook dat deze optimaal is afgestemd op wat ú nodig heeft.

Veranderen afgestemd op de snelheid van uw medewerkers

Wij kunnen mensen succesvol maken als we hen in staat stellen om alle veranderingen te laten omarmen. Dit doen we door grensverleggende IT oplossingen sámen te realiseren, afgestemd op de verandercapaciteit van uw organisatie.  In de IT sector is kennis en kunde verspreid over gespecialiseerde dienstverleners. Wij maken het verschil door een integrale aanpak van digitalisatie. Ons fundament is een solide combinatie van visie en executiekracht.

Zo maken we mensen succesvol in de digitale transformatie. Daarom Fortezza!

De visie van onze specialisten

Digotale Transformatie Director Edwin De Zeeuw

Transformeren, oftewel veranderen, is vooral dóen. Door dingen anders te doen ervaar je of iets beter werkt of niet en zijn mensen bereid oude werkwijzen los te laten, nieuwe te adopteren en ander gedrag te laten zien.

Edwin de Zeeuw
Directeur Digitale Transformatie
Jeroen Breugelmans profile

Onze no-nonsense IT oplossingen continu verbeteren zodat deze optimaal onze klanten blijven ondersteunen. Daar zet ik mij voor in.

Jeroen Breugelmans
Directeur Managed Data
daviddouwstra

Zorgen dat je naar huis kan zonder zorgen over de continuiteit van je IT omgeving. Dát is wat waar Managed IT over gaat.

David Douwstra
Service & Relationshiop Manager
mark.vandersnel

Elkaars business begrijpen. Dan bouw je samen aan een toekomstbestendig partnerschap.

Mark van der Snel
CEO