GRENSVERLEGGENDE IT  |  DIGITAAL OP ORDE  |  DATAHUB & POWERBI

DataHub & PowerBI

Haal meer uit je data met Power BI voor al uw medewerkers

Eén platform voor al uw data met de Azure Datahub en Power BI

We implementeren voor u een beveiligde en volledige beheerde Azure Datahub waarmee we de gehele data levenscylus stroomlijnen – van data inname tot analyse en reporting.

100% managed en beheerd door Fortezza specialisten en met 100% controle en toegang voor u.
Uw Azure Datahub verenigt data en teams op één centraal managed platform voor het verhogen van business agility en het opleveren van de snelste inzichten.

Word een data gedreven organisatie

Uw organisatie heeft één versie van de werkelijkheid voor data distributie en data analytics. Uw Azure DataHub maakt het gemakkelijk om een professionele analyse uit te voeren en actiegerichte dashboards te delen, voor het bevorderen van een data gedreven cultuur. Hoe we dat doen?

  • Borg de juiste samenwerking met de eindgebruikers om het PowerBI platform naadloos te integreren in je bestaande werkwijze en processen
  • Is er al een BI-omgeving of data warehouse? Dan sluiten we daarop aan of migreren we deze naar de Azure DataHub
  • Maar wat als er nog geen data platform of BI applicatie aanwezig is? Simpel: we helpen je met het opbouwen van een betrouwbaar data platform
  • Als solide basis zorgen we voor de techniek en betrouwbare data (data engineering)
  • En het technisch en functioneel beheer is een integraal onderdeel van onze aanpak, zodat u verzekerd bent van de juiste ondersteuning
Jeroen Breugelmans
Directeur Fortezza
+31 70 3277281
Mijn agenda staat online:

Resultaat: Dashboards die iedereen begrijpt

Uw PowerBI dashboards worden gebouwd aan de hand van een paar effectieve principes:

  • 1 Defintie & 1 waarheid
  • Iedere 3 uur ververst
  • Mobile first design

Daardoor zijn er geen discussies meer in meetings zijn over waar u naar zit te kijken. Doordat iedereen dezelfde data en definties gebruikt, staan alle neuzen dezelfde kant op. Bovendien start u met de nieuwste inzichten zodra uw dag begint. Automatisch ververst, desnoods meerdere keren per dag. Dus u hoeft geen printjes meer te maken om op de werkvloer te bespreken. Alle dashboards zijn toegankelijk via tablet of smartphone zodat u direct met uw collega kan verklaren en verbeteren.

Meer Digitaal op Orde

Managed IT

Professionele IT die ervoor zorgt dat de ruggegraat van uw organisatie sterk, solide en betrouwbaar is, on premis of in de cloud.

Proces Digitalisatie

Met het automatiseren van saaie, repetitieve handelingen en het gehele end-to-end-proces te doorlopen, geven we werknemers de juiste rol in de keten.

Managed Security

Zorg dat als uw omgeving niet 24/7 beveiligd is de digitale assets bewaakt worden met de meest recente kennis en inzichten door security professionals.

kosten Excel managed powerBI
BLOG

Wat kost een Excel rapportage nu écht?

De gemiddelde medewerker besteed ongeveer 11% van zijn tijd in Excel. Dat komt neer op 4 uur per week. Hoe kunt u deze tijd terughalen en handmatige Excel bestanden automatiseren? We hebben het voor u op een rijtje gezet.

De werkwijze van Fortezza

Inspiratie

In deze fase wordt de missie en visie van de organisatie vastgesteld en vertaald naar de digitale wereld en programma doelstellingen. Het transformatie team van de organisatie wordt georganiseerd en krijgt inzicht in wat digitalisering voor de eigen processen en business kan betekenen.

Navigatie

In de navigatie fase is een organisatie en procesanalyse uitgevoerd om te bepalen welke business & IT projecten uitgevoerd gaan worden om de programmadoelstellingen te realiseren. Daarnaast wordt besloten welke verandering op de organisatie domeinen noodzakelijk is.

Implementatie

Het programma bevat meerdere projecten. Een project wordt op een “Scrum” wijze uitgevoerd. Scrum deelt een project op in een aantal “Sprints”. Elke sprint levert een bruikbaar product of functie op. Dit zorgt ervoor dat een verandering zo snel mogelijk geïmplementeerd en gebruikt wordt door de organisatie. De opgedane ervaringen worden als feedback meegenomen in de volgende sprint.

Adoptie

Als een project is afgerond loopt de adoptie, die begonnen is tijdens de implementatie, door. In deze fase ligt de nadruk op het analyseren van het goed gebruiken van de oplossing en het coachen van de organisatie en medewerkers in het “anders werken” en “oude gewoontes loslaten”.

INSPIRERENDE KLANTVERHALEN

Vemedia Showcase
Florensis Showcase