GRENSVERLEGGENDE IT  |  AMBITIES  |  EXTRA IT CAPACITEIT

EXTRA IT CAPACITEIT

Snel toegang tot de juiste IT specialist die direct meedraaien in uw IT team

De juiste mensen op de juiste plaats

Uw backlog wordt maar niet kleiner en de technical debt loopt steeds verder op. Ondanks de introductie van nieuwe manieren van ontwikkelen, lukt het niet om projecten snel genoeg op te leveren. En het vinden van de juiste mensen is al helemaal een opgave waar u tegenop ziet. Herkenbaar?

Vaak worden dan de termen detachering, outsourcing of inhuur van IT specialisten gebruikt om aan te geven dat dit soms verbazingwekkend snel opgelost kan worden.

U kunt snel beschikken over de juiste mensen voor uw nieuwe project, van full stack developers tot aan security engineers en microsoft BI ontwikkelaars. Onze pool van getalenteerde vakspecialisten zijn dagelijks met de nieuwste technieken en middelen bezig om onze klanten te helpen met het opleveren van nieuwe applicaties en inzichten.

Wilt u snel schakelen voor extra capaciteit in uw team? Dan is de detachering van onze specialisten de juiste optie voor u.

Alle IT kennis voor u bij elkaar met detachering

Of u nu op zoek bent naar full stack developers, Azure en BI specialisten, security of cloud engineers: wij hebben de juiste mensen voor uw team beschikbaar.

Ons team staat klaar om u te helpen met de juiste persoon voor uw opdracht. De snelste weg is om ons te bellen of een skype meeting te plannen. Maar we komen ook graag bij u langs om te zien hoe uw organisatie werkt en welke specialist het beste bij u past. We staan klaar voor u!

Koert Schuring
Manager Managed Staffing
+31 70 3277281
Boek een specialist
BLOG

Zorgen voor minder files en verkeersongelukken op de weg

Marleine is onderdeel van een team van specialisten die werken aan maatschappelijk relevante projecten bij de Nationale Databank Wegverkeersgegevens, waarbij ze de ruimte krijgt om met de nieuwste technieken en tools aan de slag te gaan. In de volgende blog vertelt Marleine er meer over.

it professionals