Fortezza organiseert regelmatig events voor haar relaties. In november stond het event Fortezza Digitale Inspiratie 2019 op de agenda.

Waarom digitale transformatie?

Veel bedrijven zijn product gedreven ingericht. Daarmee wordt bedoeld dat het eigen product als uitgangspunt is genomen en processen zijn inside-out opgesteld. De snel veranderende omgeving vereist echter een andere aanpak. Bedrijven moeten van buiten naar binnen gaan redeneren, waarbij markt en mens én klant en medewerker centraal komen te staan. Technologie is hierbij een belangrijk middel om het gat van vandaag naar morgen te overbruggen. Daarnaast zorgt het voor aansluiting met de snel veranderende omgevingsvraag. Een digitale transformatie draagt bij aan een wendbare en toekomstbestendige bedrijfsstrategie en operatie. Zo kunt u de klant van morgen blijven dienen. Maar goed, hoe vang je dit proces aan en waar begin je?

Fortezza Digitale Inspiratie 2019

Deze vraag stond centraal op ons event Fortezza Digitale Inspiratie 2019. Op 26 november waren 30 van onze relaties uitgenodigd voor een inspirerend event over digitalisering en hoe je dat het beste kan organiseren. Op een mooie locatie, namelijk de SS Rotterdam. Wij geloven namelijk dat groei mogelijk gemaakt wordt met de juiste inzet van IT-oplossingen. En dat is onderschreven door onze gastspreker Peter Kruissen, CFO van Polyplastic. Hij vertelde over zijn ervaringen van het afgelopen jaar. In het afgelopen jaar heeft Polyplastic in samenwerking met Fortezza een traject ingezet om een traditioneel productiebedrijf te transformeren naar een schaalbaar en digitaal competente organisatie die klaar is voor de 21ste eeuw. Er kwamen verschillende valkuilen en best practices langs. Ook kwamen trends, de gouden regel People, Proces, Technologie en pragmatische en no-nonsense (IT) oplossingen aan bod. De avond werd afgesloten met een heerlijk 4-gangen diner.

Grenzen verleggen voor je organisatie met behulp van IT, maar dan wel aangepast op de verandersnelheid van je medewerkers. Dát is wat ik heb meegenomen uit het Digitale Inspiratie Event van Fortezza.

Ook een keer deelnemen aan een van onze events? 

Fortezza Digitale Inspiratie 2019 was  een succes. Mis ons volgende event daarom niet.

Bekijk Events

Related Posts