GRENSVERLEGGENDE IT  |  AMBITIES  |  GESTROOMLIJNDE IT ORGANISATIE

GESTROOMLIJNDE IT ORGANISATIE

Wees verzekerd dat je IT-omgeving meeschaalt en beweegt met de groei van je organisatie

Mijn huidige IT-partner denkt niet met mij mee

U zit al jaren bij dezelfde IT-leverancier, maar eigenlijk ervaart u dat er niet op strategisch niveau meegedacht wordt om het verschil te maken. Veel aanpassingen zijn reactief en er is geen duidelijke visie op IT in samenhang met de mens en processen.

Maar overstappen naar een andere leverancier (IT outsourcing) is net als een open hart operatie. De kans dat je operatie niet meer kan terug draaien is aanwezig en dat is geen optie.

Het begint met het juiste fundament

Fortezza heeft al jaren ervaring in het overnemen van IT-omgevingen. We zorgen voor een duidelijk plan dat beschrijft hoe oude applicaties blijven draaien. En natuurlijk hoe nieuwe applicaties geïmplementeerd gaan worden.

Met onze Managed IT Services ontzorgen wij uw organisatie op het gebied van IT. De professioneel ingerichte organisatie en het hoge kwaliteitsniveau van onze IT-professionals zorgen ervoor dat Fortezza dé betrouwbare partner is voor IT outsourcing.

Ons Service Management portfolio is de basis van onze Managed IT services strategie en staat garant voor de meest optimale ontzorging van uw IT-infrastructuur. Of het nu gaat om procesmatige verbeteringen of om het vernieuwen van uw fysieke werkplek. Onze diensten portfolio omvat het volledige spectrum aan IT services.

Direct contact?

David Douwstra
Senior ICT Manager
+31 70 3277281

Gestroomlijnde IT-organisatie met Hybride cloud oplossingen

Door de komst van het Azure cloud platform zijn er geen technische limitaties die de groei van je organisatie in de weg staan. Nu heeft iedereen toegang tot corporate platform technologieën zonder daarvoor het bijbehorende budget te investeren. Met kleine experimenten kan een business case bewezen worden om vervolgens direct in productie op te schalen.

De hoogte van je IT-budget wordt niet bepaald door de maximale piekbelasting die je verwacht in de aankomende jaren. Maar wel door een pay-per-use model dat direct zichtbaar maakt welke oplossing het meeste gebruik maakt van de resources.

Onze IT en cloud engineers zijn thuis in beide werelden, on premis en cloud. Wij helpen u met de inrichting, migratie en beheer van uw (hybride) cloud infrastructuur. Meer lezen over IT outsouring? Kijk dan naar onze oplossing Managed IT.

Managed service provider
BLOG

Waarom kiezen voor één Managed Service Provider?

Bijna alles wat uw organisatie op de been houdt kost geld – en het onderhouden én up-to-date houden van uw IT zeker. Toch levert het inschakelen van een goede Managed Service Provider voor uw IT vaak meer op dan het kost. Dit zijn de 8 redenen waarom:

Digitaal op orde
digitaal versnellen

INSPIRERENDE KLANTVERHALEN

Vemedia Showcase
Florensis Showcase

De werkwijze van Fortezza

Inspiratie

In deze fase wordt de missie en visie van de organisatie vastgesteld en vertaald naar de digitale wereld en programma doelstellingen. Het transformatie team van de organisatie wordt georganiseerd en krijgt inzicht in wat digitalisering voor de eigen processen en business kan betekenen.

Navigatie

In de navigatie fase is een organisatie en procesanalyse uitgevoerd om te bepalen welke business & IT projecten uitgevoerd gaan worden om de programmadoelstellingen te realiseren. Daarnaast wordt besloten welke verandering op de organisatie domeinen noodzakelijk is.

Implementatie

Het programma bevat meerdere projecten. Een project wordt op een “Scrum” wijze uitgevoerd. Scrum deelt een project op in een aantal “Sprints”. Elke sprint levert een bruikbaar product of functie op. Dit zorgt ervoor dat een verandering zo snel mogelijk geïmplementeerd en gebruikt wordt door de organisatie. De opgedane ervaringen worden als feedback meegenomen in de volgende sprint.

Adoptie

Als een project is afgerond loopt de adoptie, die begonnen is tijdens de implementatie, door. In deze fase ligt de nadruk op het analyseren van het goed gebruiken van de oplossing en het coachen van de organisatie en medewerkers in het “anders werken” en “oude gewoontes loslaten”.