GRENSVERLEGGENDE IT  |  IT PROFESSIONALS

DE JUISTE MENSEN OP DE JUISTE PLAATS

Snel en makkelijk extra IT specialisten voor uw team die direct mee gaan werken

Snel een vak volwassen collega erbij

Een specialist die vanaf de eerste dag een positieve bijdrage levert aan uw succes

Uw backlog neemt toe en een toenemende technical debt zorgt voor vertraging en frustratie. De krapte op de arbeidsmarkt maakt het extra lastig de juiste professionals te vinden die uw succes kunnen ondersteunen. En u heeft per direct behoefte aan gekwalificeerd en gemotiveerd personeel om uw projecten en opdracht vakkundig op te starten, uit te voeren en af te ronden.

Beschik snel over die ene passende collega die als specialist een actieve en succesvolle bijdrage levert aan uw project of team.

Fortezza heeft diverse full stack java developers, security consultants en specialistische data ontwikkelaars voor u klaar staan. Onze pool van getalenteerde vakspecialisten is dagelijks met de nieuwste technieken en middelen bezig om u en uw organisatie succesvol te helpen met het opleveren van nieuwe projecten.

Een opluchting als er een nieuwe collega kan starten

Ons team staat klaar om u te ondersteunen met de juiste IT specialisten voor uw opdracht. De snelste weg is om ons te bellen of een digitale meeting te plannen. Maar we komen ook graag bij u langs om te zien hoe uw organisatie werkt en welke specialist het beste bij u past. U kunt ook direct een specialist boeken via de knop.

Direct Contact?

Koert Schuring
Manager Managed Staffing
+31 70 3277281

Waarom Fortezza?

We werken met zeer hoogopgeleide professionals die allemaal gecertificeerd zijn

We werken met eigen mensen waardoor we exact weten welke professional goed past

Mensen en hun ontwikkeling staan bij ons centraal, we zijn onder andere een Great Place To Work

We zijn snel en toegankelijk in het aanbieden van een oplossing

We zijn de gesprekspartner die mee wil en kan denken op strategisch niveau

We zijn gericht op groei van onze mensen en onze organisatie

ONZE DATA & BI SPECIALISTEN

Wij zijn opgegroeid in de Business Intelligence suite van Microsoft, met SSMS, SSIS, SSAS, SSRS, PowerBI, MDM en DQS. En dit hebben we al jaren gedaan, on-premis of in Azure. Wij helpen u met het bouwen aan uw data warehouse omgevingen. Uiteraard zijn we ook goed bekend met andere technieken en tooling, zoals Qlik, Oracle, Cognos en Tableau. We krijgen energie van werken op basis van AWS en Azure, met Azure Data factory, Azure SQL Databases, Machine Learning, IoT, Streaming Analytics en Databricks.

Boek uw specialist
Fortezza data professional Arno

ONZE SOFTWARE DEVELOPERS, ARCHITECTEN & AGILISTEN

Onze developers zijn thuis in zowel de front als backend met als specialisme Java. Voor een kwalitatief hoogwaardige Quality & Delivery (CI/CD) Pipeline zijn onze DevOps engineers bedreven in technologieën als Docker, OpenShift, Kubernetes en nog veel meer.

Één en ander met een goed doordachte architectuur voor een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam resultaat, waarbij u voor procesbegeleiding kunt vertrouwen op onze Agilisten (Scrum, Scrum@Scale, SAFe). Onze specialisten (Softwareprofs) zijn hoogopgeleid en in het bezit van relevante certificeringen, zodat u verzekerd bent van de juiste kwaliteit en kennis.

Boek uw specialist

ONZE SECURITY, IAM & COMPLIANCY SPECIALISTEN

De basis voor de continuïteit van uw IT ligt in de combinatie van het juiste netwerk met onder andere de juiste beveiligings- en autorisatie protocollen. Onze security specialisten zijn experts op het gebied van Identity & Access Management, Security Operations Centers en Security Incident & Event Managent. Daarnaast hebben ze veelal hands-on ervaring in netwerk en software technieken. Bij onze specialisten kunt u dus niet alleen voor Governance, Risk en Compliancy vraagstukken maar ook zeker voor het opzetten, onderhouden en organiseren van SOC/SIEM oplossingen.

Om alle stakeholders, middelen, budgetten en vooral de beschikbare tijd op elkaar af te stemmen, heeft u project- en programma managers nodig die het geheel overzien en acteren op het juiste moment om bij te sturen.

Fortezza ecurity specialist Herman
Fortezza security specialist Maurice
Fortezza security specialist Chris
iso-27001-1024x1024
download
CISA
CISSP-Square-150

IT PROJECT & PROGRAMMA MANAGERS

Om alle stakeholders, middelen, budget en tijd op elkaar af te stemmen, heb je project- en programma managers nodig die het geheel overzien en acteren op het juiste moment om bij te sturen.

Rollen die wij frequent vervullen zijn bijvoorbeeld O365 consultant, cloud consultant, product owner, scrum master, agile coach, project manager, business analist en programma manager.

Boek uw specialist
fortezza_scrum_org

SCRUM

fortezza_sharepoint

SHAREPOINT

fortezza_ms_teams

TEAMS