GRENSVERLEGGENDE IT  |  IT PROFESSIONALS

DE JUISTE MENSEN OP DE JUISTE PLAATS

Snel en makkelijk extra IT specialisten voor uw team die direct mee gaan werken

Waarom IT specialisten inhuren?

Uw backlog wordt maar niet kleiner en de technical debt loopt steeds verder op. Ondanks de introductie van nieuwe manieren van ontwikkelen, lukt het niet om projecten snel genoeg op te leveren. En het vinden van de juiste mensen is al helemaal een opgave waar je tegenop ziet. Herkenbaar?

Beschik snel over de juiste IT specialisten voor je nieuwe project, van full stack developers tot aan security engineers en microsoft BI ontwikkelaars. Onze pool van getalenteerde vakspecialisten zijn dagelijks met de nieuwste technieken en middelen bezig om onze klanten te helpen met het opleveren van nieuwe applicaties en inzichten.

Wil je snel schakelen voor extra capaciteit in je team? Geef ons maar de uitdaging

Ons team staat klaar om u te helpen met de juiste IT specialisten voor uw opdracht. De snelste weg is om ons te bellen of een skype meeting te plannen. Maar we komen ook graag bij u langs om te zien hoe uw organisatie werkt en welke specialist het beste bij u past.

Direct Contact?

Koert Schuring
Manager Managed Staffing
+31 70 3277281

MSFT BI & AZURE DEVELOPERS

Wij zijn opgegroeid in de Business Intelligence suite van Microsoft, met SSMS, SSIS, SSAS, SSRS, PowerBI, MDM en DQS. En dit hebben we al jaren gedaan, on-premis of in Azure. Wij helpen u met het bouwen aan uw data warehouse omgevingen.

En daarnaast zijn we ook bezig op Azure, met Azure Data factory, Azure SQL Databases, Machine Learning, IoT, Streaming Analytics en Databricks.

Boek uw specialist
fortezza_sql_bi_stack

SQL BI STACK

fortezza_powerapps

POWERAPPS

fortezza_powerflow

POWERFLOW

fortezza_azure_data_lake

AZURE DATA LAKE

fortezza_azure_data_factory

AZURE DATA FACTORY

managed power BI

POWERBI

DEVELOPERS, ARCHITECTS & AGILISTS

Onze developers zijn thuis in meerdere ontwikkeltalen, zoals Java, Python, .NET, Angular, React en Vue. Voor een kwalitatief hoogwaardige Quality & Delivery (CI/CD) Pipeline zijn onze DevOps engineers bedreven in technologieën als Docker, OpenShift, Kubernetes en nog veel meer.

Één en ander met een goed doordachte architectuur voor een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam resultaat, waarbij u voor procesbegeleiding kunt vertrouwen op onze Agilisten (Scrum, Scrum@Scale, SAFe). Onze specialisten (Softwareprofs) zijn hoogopgeleid en in het bezit van relevante certificeringen, zodat u verzekerd bent van de juiste kwaliteit en kennis.

Boek uw specialist
fortezza_python

PYTHON

fortezza_angular

ANGULAR

fortezza_kubernetes

KUBERNETES

fortezza-scrum-safe

SAFE

fortezza_togaf

TOGAF

fortezza_java

JAVA

fortezza_dotnet

.NET

fortezza_docker

DOCKER

fortezza_scrum_org

SCRUM

fortezza-ScrumAtScale_Logo_Trans

SCRUM@SCALE

IT PROJECT & PROGRAMMA MANAGERS

Om alle stakeholders, middelen, budget en tijd op elkaar af te stemmen, heb je project- en programma managers nodig die het geheel overzien en acteren op het juiste moment om bij te sturen.

Rollen die wij frequent vervullen zijn bijvoorbeeld product owner, scrum master, agile coach, project manager, business analist en programma manager.

Boek uw specialist
fortezza_scrum_org

SCRUM

fortezza_sharepoint

SHAREPOINT

fortezza_ms_teams

TEAMS