managed power BI

Managed Power BI

Bespaar waardevolle tijd en geld.
Denk geen seconde na over het verzamelen van data.

Wij zorgen ervoor dat al uw medewerkers de juiste informatie in een automatisch Power BI dashboard tot hun beschikking hebben.
Ze hoeven geen tijd meer te besteden aan Excel en zich richten op het verbeteren van hun werk. Wij bouwen het volledige data platform dat nodig is om uw data te managen. En dat voor slechts 200 euro per dashboard.

MANAGED POWER BI PAKKETTEN

Starten met Managed Power BI is simpel: kies het pakket dat het beste past bij uw wensen.
U kunt uw pakket altijd aanpassen zodat u verzekerd bent van de beste ondersteuning voor uw dashboards en rapportages.

STARTUP
€2K

Per Maand

1 Business Proces
1 Integratie
Maandelijks Release
Maandelijks Job Monitoring
Digitaal Contact
48 Uur Repsonse SLA
Dagelijks Laden
Maandelijks Azure Cost Monitoring
5 StoryPoints
10 Dashboards/ KPI`s
Business
€5K

Per Maand

3 Business Processen
3 Integraties
Wekelijks Release
Wekelijks Job Monitoring
2 Dagen On Site
24 Uur Repsonse SLA
Dagelijks Laden
Wekelijks Azure Cost Monitoring
10 StoryPoints
25 Dashboards/ KPI`s
SCALE UP
€10K

Per Maand

5 Business Processen
5 Integraties
Wekelijks Release
Dagelijks Job Monitoring
4 Dagen On Site
8 Uur Repsonse SLA
Per Uur Laden
Wekelijks Azure Cost Monitoring
15 StoryPoints
50 Dashboards/ KPI`s
ENTERPRISE
€15K

Per Maand

Unlimited Business Processen
Unlimited Integraties
Dagelijks Release
Dagelijks Job Monitoring
8 Dagen On Site
4 Uur Repsonse SLA
Realtime Laden
Dagelijks Azure Cost Monitoring
25+ StoryPoints
Unlimited Dashboards/ KPI`s

Voorwaarden
  • Setup fee is 2x maandelijkse fee
  • Alle betalingen zijn vooraf
  • Jaarlijkse betalingen ontvangen 3% korting

Starten met Managed Power BI?

Jeroen Breugelmans
Directeur Fortezza
+31 70 3277281

VRAGEN & ANTWOORDEN

1. Hoe worden het aantal processen geteld?

Hierbij gaan we uit van de definitie dat een proces bestaat uit een aaneenschakeling van activiteiten voor het voortbrengen van uw product of dienst.
Duidelijk afgebakend met omschreven input en output. Zodra output gebruikt wordt voor een volgend proces, markeert dit het punt waarop wij het proces gaan tellen

Zodra een proces verder uitgediept kan worden (proces decomposition) zal deze separaat worden geteld. Dit betekent dat end-to-end processen niet als 1 proces worden geteld.
Hier zijn enkele voorbeelden van eenduidige processen:

1.Manufacture to Invoice
2.Invoice to Collect
3.Hire to fire

2. Hoe wordt het abonnement in rekening gebracht?

Het door u gekozen abonnement en de actieve processen worden maandelijks in rekening gebracht. Fortezza brengt de maandelijks verschuldigde vergoeding iedere maand vóóraf in rekening. Door akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden verleent u Fortezza uitdrukkelijk toestemming voor automatische incasso van dit maandelijkse bedrag.

3. Kan ik mijn abonnement eenvoudig aanpassen?

Uiteraard! U kunt uw account op ieder moment Upgraden of Downgraden. Deze up- of downgrade kunt u aanpassen door contact op te nemen met onze servicedesk. Deze aanpassing zal vervolgens op de eerst volgende factuur worden toegepast. Het is helaas niet mogelijk om uw abonnement in het verleden aan te passen.

4. Kan ik nog aanvullende kosten verwachten?

Fortezza rekent af op maandelijkse basis. Er zijn wel kosten voor uw verbruik en licentiekosten van het Azure platform, Indien u behoeft heeft om meer Extra`s bij uw pakket te kiezen dan kunt u contact opnemen met onze Professionals. Deze kosten worden automatisch in uw volgende factuur verwerkt.

5. Hoe worden het aantal Integraties geteld?

Niet alle systemen kunnen op dezelfde manier ontsloten worden. Daarom hanteren wij de regel dat voor iedere technische connectie die wij moeten maken (en monitoren), geteld wordt als integratie.

Dus heeft u een dashboard dat gebruik maakt van Dynamics CRM voor analyses over sales pipelines en zit uw budget in een Excel file, dan wordt dit geteld als 2 integraties.

6. Ik wil beginnen met het Startup pakket, maar ik heb meer dan 1 integratie. Moet ik nu direct naar het Business pakket?

Nee, alle pakketten zijn geconfigureerd als ranndvoorwaarden om duidelijk te maken dat er bepaalde grenzen zijn waar we onze dienst voor aan kunnen bieden.

In overleg kunnen we altijd een aanpassing doen aan de maandelijkse fee zodat u niet direct naar een volgend pakket hoeft te gaan.

Bijvoorbeeld, u wilt starten met het StartUp pakket voor 2K per maand, maar u heeft 2 integraties en en u wilt 24 uur response tijd in uw SAL hebben. Dan berekenen wij de meerprijs die voor deze extra wensen gelden en passen uw maandbedrag hierop aan.

Zodra wij zien dat uw maandbedrag in de buurt komt van het opvolgende pakket, zullen wij met u overleggen of het beter is om een nieuw pakket te kiezen.

7. Kan ik nog korting krijgen?

Jazeker, als u het jaarlijkse bedrag in een keer betaald, ontvangt u 3% korting over het gehele bedrag.

8. Hoe snel kunnen jullie starten?

In principe kunnen wij de dag nadat u betaald heeft aan de slag gaan. Uiteraard hebben we wel de nodige gegevens van u nodig, maar dit wordt in de onboarding georganiseerd.

Afhankelijk van de complexiteit van uw wensen en kwaliteit van uw data, kunnen we in de 2de week de eerste resultaten voor u opleveren.

9. Hoe zit de onboarding eruit?

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, zal een van onze data specialisten contact met u opnemen om de onboarding te starten. In een aantal stappen leggen we uit hoe we gaan samenwerken en welke verantwoordelijkheden georganiseerd moeten worden.