Managed Security Services

Managed Security Services

Dé garantie om uw organisatie continu te laten draaien en reputatieschade te voorkomen. Wij bieden een groot scala aan hands-on oplossingen om uw organisatie optimaal te beveiligen tegen gevaren van buitenaf.

Vergroot de weerbaarheid van uw medewerkers tegen beveiligingsrisico’s

Verkrijg inzicht in de actuele beveiliging van uw infrastructuur

Continue bewaking van uw omgeving door de beste security experts

Security Awareness als een game

U kunt alle technische oplossingen implementeren om uw bedrijf beter te beveiligen, maar de zwakste schakels zijn uw medewerkers, of u zelf. Dankzij ons partnership met Cyber Inc. kunnen wij u helpen om de de weerbaarheid van uw medewerkers door gedragsverandering te stimuleren.

Scan het veiligheidsniveau van uw organisatie

Security is belangrijk omdat de digitalisering steeds meer doordringt en de afhankelijkheid daarvan toeneemt. Daardoor nemen de bedreigingen en kwetsbaarheden ook toe. De Managed Security Scan van Fortezza geeft u een gedetailleerd overzicht van de kwetsbaarheden en verbeterpunten op de beveiliging van uw organisatie.

24 x 7 x 365 bescherming tegen bedreigingen

Onze security specialisten houden uw omgeving 24 x 7 x 365 in de gaten in ons Cyber Defense Center (CDC). Er wordt continu gemonitored op mogelijke beveiligingsincidenten en daarop wordt meteen actie ondernomen. We detecteren en reageren op zaken als datalekken, malware, DDOS aanvallen en overige bedreigingen. Ons team kan dergelijke aanvallen in zeer korte tijd signaleren en daardoor snel actie ondernemen. Het is ook mogelijk om naar aanleiding van dergelijke constateringen permanente verbeteringen door te voeren in de infrastructuur van uw beveiliging.

Wilt u meer weten over onze security propositie?

Herman vertelt u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Herman Rensink