microsoft team redundantie documenten

Help! Mijn documenten staan in Microsoft Teams overal en nergens. Wat nu..?

In de afgelopen week hoorden we van veel bedrijven dat ze razendsnel Microsoft Teams hebben moeten implementeren om de medewerkers te ondersteunen met het thuiswerken.

Maar omdat iedereen direct aan de slag is gegaan, zijn er veel documenten dubbel opgeslagen of juist niet meer vindbaar. Microsoft Teams maakt het makkelijk om digitaal samen te werken, maar je crëert makkelijk een brij aan documenten die in allerlei teams en kanalen verspreid opgeslagen liggen.

Hoe krijg ik inzicht wat de status is van de documenten op mijn netwerk?

Nu iedereen zijn dagelijkse routine hervat en het digitaal samenwerken steeds beter gaat, moet je ervoor zorgen dat ze dat kunnen blijven doen. En het vindbaar maken én houden van de documenten is één van de belangrijkste onderdelen om dat te bereiken. Maar waar begin je dan? Waarschijnlijk zijn er al behoorlijk wat teams en kanalen aangemaakt. Dus hoe krijg je inzicht in de huidige status van je document bibliotheken?

Fortezza bouwt al jaren aan de juiste inrichting van digitaal samenwerken door haar kennis van Office 365 en Microsoft Teams. Als standaard onderdeel van onze implementatie aanpak hebben we een Netwerk Documenten Scan en power BI dashboard ontwikkeld die gemakkelijk en snel inzicht geeft welke verbeteringen je kan aanpakken om je documenten op orde te brengen.

Netwerk Documenten Scan + Power BI dashboard

netwerk scan powerbi teams documenten
Jeroen Breugelmans
Directeur Fortezza
+31 70 3277281

Mijn agenda staat online. Boek direct een afspraak in:

  • Op afstand lezen we je gehele netwerk uit en verzamelen de data om onze analyse uit te voeren
  • Wij categoriseren, classificeren en labelen de gegevens met onze slimme alghoritmes
  • We verrijken de gegevens met berekeningen
  • We leggen alle gegevens vast in een standaard model voor de analyse in Power BI
  • Uw eigen dashboard publiseren wij voor uw organisatie met duidelijke KPI`s en analyses

Wat zijn de stappen die ik ga doorlopen?

We nemen je in 9 stappen mee van contact naar inzichten. Met deze stappen ben je verzekerd van een snelle, gemakkelijke en betaalbare oplossing en kan je direct verbeteringen doorvoeren in je bedrijf. Het proces werkt als volgt:

fortezza stappenplan netwerk scan powerbi documenten

Direct aan de slag? Maak een afspraak met Jeroen Breugelmans:

Het werkt heel simpel: ik heb mijn agenda online gezet.
Je kan rechtstreeks in mijn agenda een afspraak inplannen door op de beschikbare dagen (lichblauw) een tijdslot te reserveren wat voor jou het beste uitkomt.

BLOG

Het maximale uit Microsoft Teams uit te halen voor uw organisatie. In deze blog vindt u meer uitleg hoe u medewerkers met Teams optimaal kunt ondersteunen.

Het maximale uit Microsoft Teams halen met uw organisatie - Uitleg over Microsoft Teams

Related Posts