Datum o.b.v. minimaal 3 deelnemers.

AUTOMATISEER UW DIGITALE WERKPLEK MET HET MICROSOFT POWER PLATFORM

Bied uw medewerkers de mogelijkheid om de eigen werkplek te automatiseren en zelf de regie in handen te houden

Moeten uw medewerkers regelmatig repetitieve handelingen verrichten die geautomatiseerd kunnen worden? Dit kan heel gemakkelijk met behulp van het Power Platform. Medewerkers kunnen hiermee zelf handelingen automatiseren zonder tussenkomst van de IT-afdeling

Agenda

Jeroen Breugelmans
Directeur Fortezza
+31 70 3277281

UW UITDAGING

Uw medewerkers zijn aan de slag gegaan met samenwerken binnen Office 365. Maar veel handelingen binnen de digitale werkplek zijn nog steeds handmatig. De focus van uw IT-team ligt op automatisering van ERP applicaties en het IT-landschap, maar niet op die van de individuele werkplek. De individuele werkplek is namelijk moeilijk te standaardiseren en daarom complex om voor uw IT-team vanuit een centraal oogpunt te automatiseren. Hoe biedt u regie en controle aan uw IT-afdeling én worden saaie, repetitieve handelingen voor uw medewerkers geautomatiseerd?

DEMO & PRESENTATIE

In deze demo laat Jeroen zien hoe het Microsoft Power Platform kan worden ingezet om de werkplek van uw medewerkers te automatiseren. Met een aanpak waarbij de werknemer zelf de regie in handen heeft en de IT-afdeling een platform beschikbaar stelt waar de medewerker de automatisering zélf kan organiseren. Hiervoor heeft Fortezza een integrale aanpak ontwikkeld waarin alle onderdelen van Office 365 goed op elkaar afgesteld en geconfigureerd zijn.

LAAT U INSPIREREN

Dit is een digitaal event. U kunt dus vanuit kantoor (of huis) meedoen en kennis opdoen. De datum wordt bepaald wanneer er minimaal 3 deelnemers zijn. We houden u wekelijks op de hoogte van de inschrijvingen.

Veelgestelde vragen

Wat haal ik uit deze sessies?

Fortezza organiseert inspiratie sessies voor directeuren en managers van MKB+ bedrijven die aan de slag (willen) gaan met digitalisatie.

Ieder event staat in het teken van een bepaald thema (bijvoorbeeld data gedreven werken) of een specifiek onderwerp. Per event geven we aan voor welke doelgroep dit interessant is en welke uitdaging we bespreken.

U verlaat de sessie met één idee, één contact en één actie waarmee u morgen het verschil gaat maken.

Kan ik ook collega`s uitnodigen?

Dat mag zeker! Iedereen kan zich inschrijven op onze eventbrite pagina. Daar staan al onze evenementen klaar om uw registratie te ontvangen.
Stuur gewoon even de link door. Zorg wel dat u individueel registreert zodat we goed weten wie er allemaal komen.

Wat heb ik nodig om een digitale sessie bij te wonen?

Al onze events worden via Microsoft Teams gehouden. U heeft dus een Office 365 licentie nodig om deel te kunnen nemen. Gelukkig heeft Microsoft ‘Teams’ gratis beschikbaar gesteld vanwege COVID-19. Meld u gratis aan als u nog geen Office licentie hebt.

Is dit event gratis?

Jazeker. We organiseren digitale events, maar ook fysiek op een mooie, externe locatie. De digitale events zijn kleinschaliger (max 10 deelnemers) en frequenter en organiseren we op basis van het aantal inschrijvingen.
Onze fysieke events houden we 1x per kwartaal en maximaliseren we op 40 deelnemers. Daarvoor nodigen we onze relaties persoonlijk uit. Wilt u ook een keer komen? Stuur dan een mail naar contact@fortezza-ict.nl en we nemen z.s.m. contact met u op om de aankomende events met u te bespreken.

Kan ik na afloop van het event de sessies ergens terugvinden?

Jazeker! Een paar dagen na het event komt een video-opname beschikbaar op onze website en delen we deze.