Datum o.b.v. minimaal 3 deelnemers.

DE ADOPTIE VAN OFFICE 365 VERHOGEN

Laat uw medewerkers de nieuwe manier van werken omarmen

Uw organisatie moet aansluiten op de snelle ontwikkelingen in de markt. Het implementeren van Office 365 is één stap. Maar hoe zorgt u dat uw medewerkers dit nieuwe systeem omarmen?

Agenda

Edwin de Zeeuw
Directeur Digitale Transformatie
+31 70 3277281

UW UITDAGING

Office 365 biedt een enorm scala aan functionaliteiten om digitaal samen te werken. Niet alleen de standaard applicaties zoals Word, Outlook, Excel en PowerPoint, maar ook nieuwe onderdelen zoals Teams, Power Apps, OneDrive en SharePoint.

Hoe gaat u ervoor zorgen dat uw medewerkers deze nieuwe tools kunnen omarmen en, op hun eigen tempo, hun digitale werkplek in kunnen richten zodat het hen optimaal ondersteunt?

DEMO & PRESENTATIE

In deze demo laat Edwin zien hoe u de slagingskans van een succesvolle Office 365 implementatie maximaliseert. Ondersteunt met een kant-en klaar e-learning platform dat naadloos integreert in uw Office 365 omgeving, heeft u voor een vast bedrag per maand per gebruiker het juiste fundament om iedere medewerker de juiste ondersteuning te bieden. Dit e-learning platform is schaalbaar, direct te gebruiken en met maatwerk af te stemmen op uw medewerkers. Dit is dé manier om uw medewerkers digitaal competent te maken én houden.

LAAT U INSPIREREN

Dit is een digitaal event. U kunt dus vanuit kantoor (of huis) meedoen en kennis opdoen. De datum wordt bepaald wanneer er minimaal 3 deelnemers zijn. We houden u wekelijks op de hoogte van de inschrijvingen.

Veelgestelde vragen

Wat haal ik uit deze sessies?

Fortezza organiseert inspiratie sessies voor directeuren en managers van MKB+ bedrijven die aan de slag (willen) gaan met digitalisatie.

Ieder event staat in het teken van een bepaald thema (bijvoorbeeld data gedreven werken) of een specifiek onderwerp. Per event geven we aan voor welke doelgroep dit interessant is en welke uitdaging we bespreken.

U verlaat de sessie met één idee, één contact en één actie waarmee u morgen het verschil gaat maken.

Kan ik ook collega`s uitnodigen?

Dat mag zeker! Iedereen kan zich inschrijven op onze eventbrite pagina. Daar staan al onze evenementen klaar om uw registratie te ontvangen.
Stuur gewoon even de link door. Zorg wel dat u zich individueel registreert zodat we goed weten wie er allemaal komen.

Wat heb ik nodig om een digitale sessie bij te wonen?

Al onze events worden via Microsoft Teams gehouden. Je hebt dus een Office 365 licentie nodig om deel te kunnen nemen. Gelukkig heeft Microsoft ‘Teams’ gratis beschikbaar gesteld vanwege COVID-19. Meld u  gratis aan als u nog geen Office licentie hebt.

Is dit event gratis?

Jazeker. We organiseren digitale events, maar ook fysiek op een mooie, externe locatie. De digitale events zijn kleinschaliger (max 10 deelnemers) en frequenter en organiseren we op basis van het aantal inschrijvingen.
Onze fysieke events houden we 1x per kwartaal en maximaliseren we op 40 deelnemers. Daarvoor nodigen we onze relaties persoonlijk uit. Wilt u ook een keer komen? Stuur dan een mail naar contact@fortezza-ict.nl en we nemen z.s.m. contact met u op om de aankomende events met u te bespreken.

Kan ik na afloop van het event de sessies ergens terugvinden?

Jazeker! Een paar dagen na het event komt een video-opname beschikbaar op onze website en delen we deze.