Datum o.b.v. minimaal 3 deelnemers.

HOE CREËERT U EEN DATA GEDREVEN SALES ORGANISATIE?

 

Het integrale proces dat mens, proces en techniek op elkaar afstemt om uw sales in een versnelling te zetten

Blijven uw sales resultaten achter op uw groei doelstellingen? Komt het vliegwiel effect niet tot stand in uw sales proces terwijl u er wel veel tijd en energie in steekt? Dan is onze data gedreven sales aanpak iets voor u.

Agenda

Jeroen Breugelmans
Directeur Fortezza
+31 70 3277281

UW UITDAGING 

Nieuwe commerciële kansen zijn nu belangrijker dan ooit en uw order portefeuille heeft de laatste maanden behoorlijke klappen gekregen. U heeft CRM geïmplementeerd, maar de resultaten blijven achter op de doelstellingen en verwachtingen. Er wordt veel tijd gestoken in het maken van salesrapporten, maar verder dan het behandelen van de lijst van opportunity’s komt het vaak niet.

Om uw salesteam daadwerkelijk data gedreven te laten werken is techniek alleen niet genoeg. U heeft een integrale aanpak nodig van People, Proces en Technology.

Hoe deze eruitziet? Dat laten we graag zien.

DEMO & PRESENTATIE

We laten u zien hoe uw salesteam meegenomen kan worden in het data gedreven werken, met de juiste sales KPI`s en hoe deze gebruikt worden om uw sales reps beter te laten worden en te laten presteren. Door focus aan te brengen op de juiste sales activiteiten en het koppelen van high performers aan de sales reps die nog moeten ontwikkelen, legt u de juiste basis voor een versnelling in het behalen van uw groei doelstellingen.

Ontvang na afloop een hardcopy van de Data Gedreven Sales Organisatie!

LAAT U INSPIREREN

Dit is een digitaal event. U kunt dus vanuit kantoor (of huis) meedoen en kennis opdoen. De datum wordt bepaald wanneer er minimaal 3 deelnemers zijn. We houden u wekelijks op de hoogte van de inschrijvingen.

Veelgestelde vragen

Wat haal ik uit deze sessies?

Fortezza organiseert inspiratie sessies voor directeuren en managers van MKB+ bedrijven die aan de slag (willen) gaan met digitalisatie.

Ieder event staat in het teken van een bepaald thema (bijvoorbeeld data gedreven werken) of een specifiek onderwerp. Per event geven we aan voor welke doelgroep dit interessant is en welke uitdaging we bespreken.

U verlaat de sessie met één idee, één contact en één actie waarmee u morgen het verschil gaat maken.

Kan ik ook collega`s uitnodigen?

Dat mag zeker! Iedereen kan zich inschrijven op onze eventbrite pagina. Daar staan al onze evenementen klaar om uw registratie te ontvangen.
Stuur gewoon even de link door. Zorg wel dat u individueel registreert zodat we goed weten wie er allemaal komen.

Wat heb ik nodig om een digitale sessie bij te wonen?

Al onze events worden via Microsoft Teams gehouden. U heeft dus een Office 365 licentie nodig om deel te kunnen nemen. Gelukkig heeft Microsoft ‘Teams’ gratis beschikbaar gesteld vanwege COVID-19. Meld u gratis aan als u nog geen Office licentie heeft.

Is dit event gratis?

Jazeker. We organiseren digitale events, maar ook fysiek op een mooie, externe locatie. De digitale events zijn kleinschaliger (max 10 deelnemers) en frequenter en organiseren we op basis van het aantal inschrijvingen.
Onze fysieke events houden we 1x per kwartaal en maximaliseren we op 40 deelnemers. Daarvoor nodigen we onze relaties persoonlijk uit. Wilt u ook een keer komen? Stuur dan een mail naar contact@fortezza-ict.nl en we nemen z.s.m. contact met u op om de aankomende events met u te bespreken.

Kan ik na afloop van het event de sessies ergens terugvinden?

Jazeker! Een paar dagen na het event komt een video-opname beschikbaar op onze website en delen we deze.