Datum o.b.v. minimaal 3 deelnemers.

HOE CREËERT U EEN IT-OMGEVING WAAROP U KUNT BOUWEN EN VERTROUWEN?

Voorkom onvoorziene kosten en technologische achterstand met een strategische IT-roadmap

Loopt u regelmatig tegen onverwachte IT-uitgaven aan? Uitgaven waarbij u ad hoc beslissingen moet nemen om technologische achterstand te voorkomen?
Dan heeft u behoefte aan een strategische IT-roadmap waarin een meerjaren strategie wordt uitgezet

Agenda

David Douwstra
Senior ICT Manager
+31 70 3277281

UW UITDAGING

U heeft jaarlijks onvoorziene uitgaven in uw IT-budget die u achteraf kunt verklaren, maar niet proactief kunt voorkomen. Uw IT team bestaat uit één specialist die, ondersteund met een externe leverancier, op verzoek ondersteuning biedt. Maar de laatste tijd zijn er teveel verstoringen, ongeplande (en onverklaarbare) uitval of nog erger: security incidenten waardoor u continu branden aan het blussen bent. U beseft dat uw IT-omgeving helemaal niet zo solide in elkaar zit als u had gedacht.

DEMO & PRESENTATIE

In deze demo presenteert David Douwstra een tweetal praktijkvoorbeelden van de bedrijven Dolmans en Vemedia die zich in deze positie bevonden. Door een gedegen IT scan is er een IT-roadmap opgesteld waarmee de grootste risico`s zijn opgelost en het dagelijks beheer op de juiste manier is georganiseerd. Nu is er ruimte en focus voor de benodigde verbetertrajecten op basis van een business case, zodat de organisaties weer kunnen bouwen én vertrouwen op hun IT-omgeving.

LAAT U INSPIREREN

Dit is een digitaal event. U kunt dus vanuit kantoor (of huis) meedoen en kennis opdoen. De datum wordt bepaald wanneer er minimaal 3 deelnemers zijn. We houden u wekelijks op de hoogte van de inschrijvingen.

Veelgestelde vragen

Wat haal ik uit deze sessies?

Fortezza organiseert inspiratie sessies voor directeuren en managers van MKB+ bedrijven die aan de slag (willen) gaan met digitalisatie.

Ieder event staat in het teken van een bepaald thema (bijvoorbeeld data gedreven werken) of een specifiek onderwerp. Per event geven we aan voor welke doelgroep dit interessant is en welke uitdaging we bespreken.

U verlaat de sessie met één idee, één contact en één actie waarmee je morgen het verschil gaat maken.

Kan ik ook collega`s uitnodigen?

Dat mag zeker! Iedereen kan zich inschrijven op onze eventbrite pagina. Daar staan al onze evenementen klaar om uw registratie te ontvangen.
Stuur gewoon even de link door. Zorg wel dat u zich individueel registreert zodat we goed weten wie er allemaal komen.

Wat heb ik nodig om een digitale sessie bij te wonen?

Al onze events worden via Microsoft Teams gehouden. U heeft dus een Office 365 licentie nodig om deel te kunnen nemen. Gelukkig heeft Microsoft ‘Teams’ gratis beschikbaar gesteld vanwege COVID-19. Meld u gratis aan als u nog geen Office licentie heeft.

Is dit event gratis?

Jazeker. We organiseren digitale events, maar ook fysiek op een mooie, externe locatie. De digitale events zijn kleinschaliger (max 10 deelnemers) en frequenter en organiseren we op basis van het aantal inschrijvingen.
Onze fysieke events houden we 1x per kwartaal en maximaliseren we op 40 deelnemers. Daarvoor nodigen we onze relaties persoonlijk uit. Wilt u ook een keer komen? Stuur dan een mail naar contact@fortezza-ict.nl en we nemen z.s.m. contact met u op om de aankomende events met u te bespreken.

Kan ik na afloop van het event de sessies ergens terugvinden?

Jazeker! Een paar dagen na het event komt een video-opname beschikbaar op onze website en delen we deze.