Datum o.b.v. minimaal 3 deelnemers.

IDENTITY & ACCESS MANAGEMENT VOOR DE ZORG

Ketensamenwerking, cloud-oplossingen en veranderde wet- en regelgeving zorgen voor nieuwe veiligheidsrisico’s en vereisten

Met Identity & Access Management diensten kunnen zorginstellingen met verschillende zorgsystemen maximale veiligheid realiseren

Hoe gaat u om met de razendsnelle technische veranderingen, trends zoals locatie-onafhankelijk werken en de nieuwe wet- en regelgeving?

Agenda

Maurice Bijkerk
IAM Architect & Product Owner

UW UITDAGING

Als zorginstelling dient u te voldoen aan strenge wet- & regelgeving, zeker als het gaat om persoonsgevoelige data en op welke wijze medewerkers daar toegang toe mogen hebben. U heeft honderden tot duizenden specialisten en medewerkers in dienst die tijdelijk, of afhankelijk van hun rol, de juiste toegang moeten krijgen om hun werk goed uit te kunnen voeren. Welk IAM framework heeft u nodig om deze toegang snel, veilig en gecontroleerd te kunnen uitvoeren? Hoe weet u zeker dat nieuwe medewerkers de juiste autorisaties toegekend krijgen (en ook weer teruggenomen worden bij vertrek)?

DEMO & PRESENTATIE

Maurice Bijkerk geeft een presentatie over de IAM oplossing van het Leger des Heils, een non-profit organisatie met ruim 6.000 medewerkers in Nederland en een complex IT-landschap met verschillende niveaus van autorisaties. Met voorbeelden over de aanpak, uitvoering en in beheer name van dit IAM framework krijgt u een compleet beeld van de scope van IAM voor de zorg.

LAAT U INSPIREREN

Dit is een digitaal event. U kunt dus vanuit kantoor (of huis) meedoen en kennis opdoen. De datum wordt bepaald wanneer er minimaal 3 deelnemers zijn. We houden u wekelijks op de hoogte van de inschrijvingen.

Veelgestelde vragen

Wat haal ik uit deze sessies?

Fortezza organiseert inspiratie sessies voor directeuren en managers van MKB+ bedrijven die aan de slag (willen) gaan met digitalisatie.

Ieder event staat in het teken van een bepaald thema (bijvoorbeeld data gedreven werken) of een specifiek onderwerp. Per event geven we aan voor welke doelgroep dit interessant is en welke uitdaging we bespreken.

U verlaat de sessie met één idee, één contact en één actie waarmee u morgen het verschil gaat maken.

Kan ik ook collega`s uitnodigen?

Dat mag zeker! Iedereen kan zich inschrijven op onze eventbrite pagina. Daar staan al onze evenementen klaar om uw registratie te ontvangen.
Stuur gewoon even de link door. Zorg wel dat u individueel registreert zodat we goed weten wie er allemaal komen.

Wat heb ik nodig om een digitale sessie bij te wonen?

Al onze events worden via Microsoft Teams gehouden. U heeft dus een Office 365 licentie nodig om deel te kunnen nemen. Gelukkig heeft Microsoft ‘Teams’ gratis beschikbaar gesteld vanwege COVID-19. Meld u gratis aan als u nog geen Office licentie heeft.

Is dit event gratis?

Jazeker. We organiseren digitale events, maar ook fysiek op een mooie, externe locatie. De digitale events zijn kleinschaliger (max 10 deelnemers) en frequenter en organiseren we op basis van het aantal inschrijvingen.
Onze fysieke events houden we 1x per kwartaal en maximaliseren we op 40 deelnemers. Daarvoor nodigen we onze relaties persoonlijk uit. Wilt u ook een keer komen? Stuur dan een mail naar contact@fortezza-ict.nl en we nemen z.s.m. contact met u op om de aankomende events met u te bespreken.

Kan ik na afloop van het event de sessies ergens terugvinden?

Jazeker! Een paar dagen na het event komt een video-opname beschikbaar op onze website en delen we deze.