GRENSVERLEGGENDE IT  |  DIGITAAL OP ORDE  |  MANAGED IT

Alle dagen verzekerd van contuiniteit

Met de zekerheid dat alles wordt ondersteund met de juiste kennis en ervaring

IT uitbesteden of juist zelf doen?

Ons doel is om het maximale uit uw IT te halen. Dit doen we door te beginnen met de juiste basis: door het IT landschap toegankelijk, betrouwbaar, veilig en betaalbaar te maken met de eindgebruiker als centraal middelpunt. Door de combinatie met onze  “first class” support is het resultaat rust in uw organisatie en de belofte dat uw continuïteit 24/7 gegarandeerd is.

Wij zijn iedere dag aan de slag om uw IT omgeving naar het volgende niveau te brengen.

Dit realiseren we door de kwaliteit van onze diensten op een hoog niveau te garanderen met onze ISO certificeringen. We begrijpen dat dit natuurlijk een basis randvoorwaarde voor u is. Wat wij daaraan toevoegen is de de aanpak van proactief en continu verbeteren, sámen met uw medewerkers. Door de inzet van slimme applicaties en de juiste mensen met up-to-date vakinhoudelijke kennis is Fortezza uw Trusted Advisor voor al uw IT zaken.

En dát onderscheid ons van de standaard IT leveranciers.

David Douwstra
Senior ICT Manager
+31 70 3277281

Hoe halen we het maximale uit uw IT omgeving?

Medewerkers verwachten steeds meer van hun digitale werkplek. Niet alleen met het gebruik van de complete Office 365 mogelijkheden, maar ook dat zij overal en altijd toegang hebben tot hun documenten en applicaties.
Met een integrale aanpak voor kantoorautautomatisering en technisch applicatiebeheer, zorgen wij ervoor dat u maximaal rendement uit uw IT omgeving haalt.

Ondersteund en beschermd door ervaren professionals. De voordelen van het uitbesteden van IT.

CLOUD

Uw kantoorautomatisering en technische infrastructuur moet altijd en foutloos draaien. Met onze cloud diensten maken we IT outsourcing mogelijk:

 • Realtime Network Monitoring
 • Office 365
 • Azure Implementaties

BEHEER

U kunt met een gerust hart uw dag afsluiten omdat onze servicedesk de complete controle over uw IT landschap bewaakt.

 • Realtime Netwerk Monitoring
 • Performance Monitoring
 • Auto Healing en Patch Management
 • Technisch Applicatiebeheer
 • Spam en virus beveiliging
 • Device Management

SUPPORT

Start projecten en grote veranderingen met behulp van ervaren IT specialisten. Van projecten tot SLA, alles onder controle.

 • SLA based changes & issues
 • Digitale werkplek
 • Remote & onsite support
 • Project management
 • Migratie Infrastructuur projecten

Meer Digitaal op Orde

DataHub & PowerBI

Breng je data onder controle met uw eigen Azure DataHub en geef uw medewerkers inzicht met interactieve dashboards in PowerBI.

Proces Digitalisatie

Met het automatiseren van saaie, repetitieve handelingen en het gehele end-to-end-proces te doorlopen, geven we werknemers de juiste rol in de keten.

Managed Security

Zorg dat als uw omgeving niet 24/7 beveiligd is de digitale assets bewaakt worden met de meest recente kennis en inzichten door security professionals.

Overstappen naar een nieuwe IT-leverancier
BLOG

5 tips voor een frictieloze overstap naar een nieuwe IT-leverancier.

Veel bedrijven vinden de overstap naar een andere it-leverancier te pijnlijk en te complex. En ben je dan verzekerd dat het straks wel beter gaat? Lees onze 5 tips om de overstap naar een nieuwe IT-leverancier te starten.

De werkwijze van Fortezza

Inspiratie

In deze fase wordt de missie en visie van de organisatie vastgesteld en vertaald naar de digitale wereld en programma doelstellingen. Het transformatie team van de organisatie wordt georganiseerd en krijgt inzicht in wat digitalisering voor de eigen processen en business kan betekenen.

Navigatie

In de navigatie fase is een organisatie en procesanalyse uitgevoerd om te bepalen welke business & IT projecten uitgevoerd gaan worden om de programmadoelstellingen te realiseren. Daarnaast wordt besloten welke verandering op de organisatie domeinen noodzakelijk is.

Implementatie

Het programma bevat meerdere projecten. Een project wordt op een “Scrum” wijze uitgevoerd. Scrum deelt een project op in een aantal “Sprints”. Elke sprint levert een bruikbaar product of functie op. Dit zorgt ervoor dat een verandering zo snel mogelijk geïmplementeerd en gebruikt wordt door de organisatie. De opgedane ervaringen worden als feedback meegenomen in de volgende sprint.

Adoptie

Als een project is afgerond loopt de adoptie, die begonnen is tijdens de implementatie, door. In deze fase ligt de nadruk op het analyseren van het goed gebruiken van de oplossing en het coachen van de organisatie en medewerkers in het “anders werken” en “oude gewoontes loslaten”.

INSPIRERENDE KLANTVERHALEN

Vemedia Showcase
Florensis Showcase