Uitleg over office 365
In plaats van vergaderen en mailen is samenwerken in Office 365 de nieuwe standaard geworden. Medewerkers nieuwe technologie laten omarmen is niet eenvoudig en daarom is een training in Office 365 een groeiende klantvraag. Help uw organisatie het maximale uit Office 365 te halen via onze online training.
2020-04-16 Read more
password achterhalen
Ieder bedrijf moet de beveiliging van haar IT systeem op orde hebben. En dan hebben we het niet alleen over het netwerk, firewalls, servers en al die andere "IT" zaken, maar ook over hoe jouw medewerkers omgaan met hun inloggegevens. De tijd dat alleen de IT afdeling meer dan een handvol inloggegevens had is voorbij. Tegenwoordig heeft de gemiddelde werknemer 191 inloggegevens en helaas vormen deze 81% van de inbraken bij bedrijven. En het probleem wordt alleen maar groter door de integratie van alle (cloud) platformen en een gehackt account het hele bedrijf kan raken. Maar wat kan je eraan doen?
2020-02-10 Read more
Continue veranderen leuk maken voor je medewerkers
Als jouw carrière én identiteit afhangt van een bepaalde set skills en kennis. Dan is het moeilijk te accepteren wanneer een technische oplossing hetzelfde kan. Hoe kan je continue veranderen leuk maken voor je organisatie? Want dat is de crux van digitale transformatie: het samenbrengen van techniek en mensen die samen optimaal ingericht zijn om nog beter uw klanten te bedienen. Hier begint dus het continue veranderen leuk maken voor je organisatie.
2019-12-30 Read more
Marketing en Sales KPI`s voor C-level
Om het complete beeld van marketing en sales te krijgen hebben wij acht KPI`s geselecteerd die in ieder C-Level dashboard aanwezig moet zijn. Deze KPI’s zijn onderverdeeld in Marketing dashboards en Sales dashboards. Lees daarover meer in ons e-book: de basis Marketing en Sales Dashboard KPI`s voor C-level.
2019-12-23 Read more