Ideale digitale werkplek

Wat is de ideale digitale werkplek voor mijn medewerkers?

Bestaat de traditionele werkplek zoals we hem al kennen nog wel in de toekomst? Wat zijn de voordelen van een echte digitale werkplek? In de gesprekken met onze klanten zijn dit vaak de eerste onderwerpen als we praten over digitale verandering. De ideale digitale werkplek voor mijn medewerkers.

Maar eigenlijk draait het niet over de WAT-vraag. Wat is de ideale digitale werkplek voor mijn medewerkers. Maar juist om de HOE-vraag. Hoe richt ik deze werkplek in? En dan specifiek of uw organisatie klaar is voor digitale verandering. Helaas is dit niet altijd het geval. De meeste bedrijven zien de digitale werkplek als de verzameling van het gebruik van email en social media. Daar zijn wij het niet mee eens. 

De markt ontwikkelt zich steeds sneller en alles wordt digitaler. En misschien heeft u wel eens gedacht: “Moeten wij daar ook niet eens iets mee doen? Hebben we daar onze IT-afdeling niet voor?” Om uw positie in de markt te kunnen verstevigen en relevant te blijven in een steeds snellere digitale wereld ontkomt u er niet aan om digitaal te gaan werken. In veel organisaties worden al diverse applicaties gebruikt voor de bedrijfsprocessen. Veelal zijn dit de standaard office applicaties aangevuld met branche-specifieke applicaties voor administratie, calculatie en klantinformatie. Daarnaast kunnen diverse applicaties gebruikt worden op het gebied van bijvoorbeeld tekenen en scannen.

Dagelijkse processen die beter kunnen

In de dagelijkse processen worden diverse applicaties opeenvolgend gebruikt. Het overtypen van gegevens behoort tot de grootste ergernissen van dagelijkse handelingen. Zowel voor uw werknemers als zeker ook voor u.

Onze visie is dat de digitale werkplek iedere werknemer – waar dan ook ter wereld – in staat stelt om meerwaarde aan de klant te leveren. Door het integraal benutten van digitale middelen en intelligent gebruik van data.
Simpel gezegd, werknemers hebben overal en altijd toegang tot informatie en resources en daarmee de ideale digitale werkplek. Om invulling te geven aan hun verantwoordelijkheden op de meest efficiënte manier mogelijk.  

Dit e-book is onderdeel van onze oplossing Proces Digitalisering 

Download ons stappenplan voor digitale transformatie

fortezza-digitale-transformatie-stappenplan

Verder praten over digitale transformatie?
Edwin staat voor u klaar.

Edwin de Zeeuw
Directeur Digitale Transformatie
+31 70 3277281

Related Posts