GRENSVERLEGGENDE IT  |  AMBITIES  |  WERKNEMERS OPTIMAAL ONDERSTEUNEN

WERKNEMERS OPTIMAAL ONDERSTEUNEN

De juiste digitale werkplek met oplossingen die werken voor u en uw werknemers.

Werknemers optimaal ondersteunen
Het begint met de juiste mix van mens en techniek

In één keer is de wereld anders…En dienen bedrijven razendsnel medewerkers op een andere manier te ondersteunen. Opeens zit u thuis op afstand en blijkt dat bepaalde applicaties niet benadert kunnen worden of dat beveiligingsproblemen uw werknemers tegenhouden om hun werk uit te kunnen voeren. Tevens worden uw werknemers geconfronteerd met een compleet nieuwe manier van werken: online meetings, en samenwerken in documenten. Als ze hier eenmaal aan gewend zijn en de voordelen hebben ervaren, gaan ze dan straks onnodig in de file staan? Dan blijft de wereld dus anders…

Hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers net zo productief blijven als voorheen?

Medewerkers nieuwe technologie te laten omarmen is niet eenvoudig. Daarom is het noodzakelijk dat u investeert in de digitale vaardigheden van uw medewerkers. Met Office 365 kunt u optimaal samenwerken, communiceren en kennis delen. Maar let wel op dat u de juiste stappen zet tijdens het invoeren van Office365, vanuit uw oude “Office” situatie . Want Office 365 is makkelijk te activeren en lastig efficiënt in te voeren.

Een bewezen aanpak voor een effectieve digitale werkplek

Samenwerken in projecten of met klanten en alles wat ertussen zit.

fortezza - proces implementatie office 365
ONDERDELEN VAN ONZE AANPAK

Efficiënt Digitaal Samenwerken

Wij passen de training naadloos aan op het werkproces waar u in bezig bent. Met een combinatie van persoonlijke en klassikale (online) training brengen we iedere medewerker op het juiste niveau van digitale volwassenheid.

  • Klassikale online training
  • Persoonlijke e-learning modules
  • Persoonlijke coaching

Lees hier meer over onze trainingen

Fortezza Office 365 training

Efficiënt Organiseren Documenten

Voorkom dubbele en niet relevante bestanden op allerlei locaties in uw netwerk en in de cloud. Met de Netwerk Documenten Scan maken wij direct inzichtelijk waar u kan verbeteren op het gebied van Document Management.

  • Classificeren en labelen van gegevens met slimme algoritmes
  • KPI’s en analyses zichtbaar op het dashboard
  • Gegevens verrijking met berekeningen

Lees hier meer over onze Netwerk Document Scan

netwerk scan powerbi teams documenten

Samenwerken en delen via één platform

Er is echt heel veel veranderd in de afgelopen jaren. Bedrijven zien steeds vaker in dat het organiseren van “klassieke IT” niet meer werkt in deze tijd.  Het organiseren van informatie, documenten en data gaan over in een projectmatige en klant centrale benadering, waarbij alle onderdelen samenkomen op één platform. Dit zorgt ervoor dat uw organisatie zich sneller kan organiseren rondom nieuwe initiatieven en relatief makkelijk kan aanpassen aan nieuwe technologische veranderingen.

Zodra de digitale werkplek ingericht is zodat alle medewerkers met elkaar kunnen samenwerken, kan u makkelijk aanpassingen of wijzigingen door laten voeren. Zonder dat de rest van alle applicaties geraakt worden.

Jean-Yves de Vel

Recente gebeurtenissen tonen nogmaals aan hoe belangrijk IT is voor elke onderneming.

Dankzij Fortezza had Vemedia geen last van de problemen rond Citrix en in de huidige corona crisis konden onze medewerkers snel overschakelen op thuiswerken.

Jean-Yves De Vel
Chief Financial Officer, Vemedia
Office 365 verkeerd implementeren
BLOG

Hoe voorkom je een verkeerde implementatie van Office 365?

Overal zijn bedrijven aan de slag met bijvoorbeeld Microsoft Teams. Wat zijn de valkuilen die je kan vermijden om digitaal samen te werken goed te organiseren en mensen productief te houden?

De standaard video’s van Microsoft

Een standaard training van Microsoft om uw werknemers de basis van het online samenwerken uit te leggen.

  • Online video’s
  • Korte tutorials
  • Tips & Tricks
fortezza - online uitleg microsoft teams
Digitaal op orde
digitaal versnellen

INSPIRERENDE KLANTVERHALEN

Vemedia Showcase
Florensis Showcase

De werkwijze van Fortezza

Inspiratie

In deze fase wordt de missie en visie van de organisatie vastgesteld en vertaald naar de digitale wereld en programma doelstellingen. Het transformatie team van de organisatie wordt georganiseerd en krijgt inzicht in wat digitalisering voor de eigen processen en business kan betekenen.

Navigatie

In de navigatie fase is een organisatie en procesanalyse uitgevoerd om te bepalen welke business & IT projecten uitgevoerd gaan worden om de programmadoelstellingen te realiseren. Daarnaast wordt besloten welke verandering op de organisatie domeinen noodzakelijk is.

Implementatie

Het programma bevat meerdere projecten. Een project wordt op een “Scrum” wijze uitgevoerd. Scrum deelt een project op in een aantal “Sprints”. Elke sprint levert een bruikbaar product of functie op. Dit zorgt ervoor dat een verandering zo snel mogelijk geïmplementeerd en gebruikt wordt door de organisatie. De opgedane ervaringen worden als feedback meegenomen in de volgende sprint.

Adoptie

Als een project is afgerond loopt de adoptie, die begonnen is tijdens de implementatie, door. In deze fase ligt de nadruk op het analyseren van het goed gebruiken van de oplossing en het coachen van de organisatie en medewerkers in het “anders werken” en “oude gewoontes loslaten”.